- 300 gr d'espaguetis
- 250 gr de xampinyons tallats a làmines
- 1 llauna de tonyina al natural
- 300 gr de sofregit de tomàquet
- 100 ml de vi dolç
- 100 gr de pernil salat tallat a trossets
- julivert
- 1 all, sal i oli
Preparació:
- En una paella es sofregeix l'all i els xampinyons tallats. Es deixen a foc viu uns 5 minuts, fins que deixin anar tota l'aigua i s'hi afegeix el julivert trinxat i els trossets de pernil.
- Es remena una mica i s'hi afegeix el vi dolç; es deixa reduir a foc viu; s'hi afegeix el sofregit de tomàquet, la tonyina esmicolada i una mica d'aigua, s'hi posa sal (si cal) i es cou a foc suau durant uns 20 minuts.
- Mentrestant es cou la pasta fins que és al punt que es vol, s'escorre i es col·loca en una font escalfada. S'hi posa per damunt el sofregit, es remena bé i se serveix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada