dijous, 19 de maig del 2011

Espaguetis amb xampinyons i tonyina

Ingredients:


  • 300 gr d'espaguetis
  • 250 gr de xampinyons tallats a làmines
  • 1 llauna de tonyina al natural
  • 300 gr de sofregit de tomàquet
  • 100 ml de vi dolç
  • 100 gr de pernil salat tallat a trossets
  • julivert
  • 1 all, sal i oli


Preparació:


  • En una paella es sofregeix l'all i els xampinyons tallats. Es deixen a foc viu uns 5 minuts, fins que deixin anar tota l'aigua i s'hi afegeix el julivert trinxat i els trossets de pernil. 
  • Es remena una mica i s'hi afegeix el vi dolç; es deixa reduir a foc viu; s'hi afegeix el sofregit de tomàquet, la tonyina esmicolada i una mica d'aigua, s'hi posa sal (si cal) i es cou a foc suau durant uns 20 minuts.
  • Mentrestant es cou la pasta fins que és al punt que es vol, s'escorre i es col·loca en una font escalfada. S'hi posa per damunt el sofregit, es remena bé i se serveix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada