dissabte, 21 de maig del 2011

Cap i pota amb samfaina

Ingredients (4 persones):

1 kg de cap i pota de vedella

Per a la samfaina:
1 kg de tomàquets
2 pebrots verds
2 cebes de Figueres
1 albergínia
Oli, sal i pebre

Preparació:

Primerament prepareu la samfaina daurant a la paella, amb una mica d'oli, la ceba tallada fina i el pebrot tallat a trossets. Seguidament hi afegiu l'albergínia tallada a quadrets i, quan el sofregit està ben fet, hi afegiu la meitat del tomàquet fins que faci xup-xup, sempre a foc molt baix. Poseu en una cassola una mica d'oli i el cap i pota, tallat a quadrets, a foc suau, rementant sovint perquè no s'enganxi. Ho deixeu durant mitja hora i passat aquest temps hi afegiu la samfaina i l'altra meitat del tomàquet. Rectifiqueu de sal i pebre i ho deixeu coure 10 minuts més.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada