diumenge, 1 de maig del 2011

Peus de porc amb tomàquet i pinyons

Ingredients (2-3 persones):

- 2 peus de porc cuits
- 1/2 pot de tomàquet fregit
- 1 ceba grossa
- 1/2  pebrot vermell
- pinyons 
-1/2 gotet de brandi
- Vi blanc 
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- All i julivert


Preparació:
-Trinxem ben trinxats la ceba i el pebrot i els posem a sofregir en una cassola amb oli d'oliva i un polsim de sal. 
-Quan el sofregit ja està ben cuit, hi afegim un grapat de pinyons i mig gotet de brandi, ho remenem fins que el líquid s'hagi reduït.
- Afegim aleshores el tomàquet, una mica de pebre, els peus de porc i ho cobrim amb vi blanc. Ho deixem coure fins que els peus estiguin cuits al punt o bé fins que la salseta hagi espesseït prou. 
-Cap al final s'hi espolsa all i julivert per damunt i es porta a taula.

Acompanyament:
En aquesta ocasió he afegit, a un costat del plat, unes patates a trossos, fregides com per fer patates braves.     Però crec que arròs blanc o arròs integral també hauria dit prou bé.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada