- 2 peus de porc cuits
- 1/2 pot de tomàquet fregit
- 1 ceba grossa
- 1/2 pebrot vermell
- pinyons
-1/2 gotet de brandi
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- All i julivert
Preparació:
-Trinxem ben trinxats la ceba i el pebrot i els posem a sofregir en una cassola amb oli d'oliva i un polsim de sal.
-Quan el sofregit ja està ben cuit, hi afegim un grapat de pinyons i mig gotet de brandi, ho remenem fins que el líquid s'hagi reduït.
- Afegim aleshores el tomàquet, una mica de pebre, els peus de porc i ho cobrim amb vi blanc. Ho deixem coure fins que els peus estiguin cuits al punt o bé fins que la salseta hagi espesseït prou.
-Cap al final s'hi espolsa all i julivert per damunt i es porta a taula.
Acompanyament:
En aquesta ocasió he afegit, a un costat del plat, unes patates a trossos, fregides com per fer patates braves. Però crec que arròs blanc o arròs integral també hauria dit prou bé.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada