Gazpacho de Harlan Harris, a Flickr |
El meu gaspatxo consistia en triturar en un pot tomàquet ben madur sense les llavors, o bé tomàquet natural pelat de llauna, que ja li han tret la pell i queda molt bé. Hi posava a més un all trinxat, mitja ceba, mig cogombre, pebrot verd i vermell sense la pell, sal, oli i vinagre. Ho passava tot pel minipimer, fins que havia adquirit una consistència ben fina. Si quedava molt espès hi afegia una mica d'aigua. Ho tastava per veure si hi faltava de res i afegia segons el que veia, o sal o vinagre. Ho reservava a la nevera fins al moment de menjar-ho. Això sí, en un platet preparava una mica de les verdures (excepte els tomàquets) que havia afegit al gaspatxo, a trossets petitets, per si algú volia afegir-ho a la sopa. A mi, per exemple, m'agrada ensopegar amb aquests trossets mentre me la menjo.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada